Hullam Hostel Balaton
English
Magyar
Deutsch
Français
Italiano
Español
?o pycc??
Kerékpározás

Ha kedvet érzel felfedezni a Balaton-felvidéket vagy a Káli-medencét, akkor minden bizonnyal legjobb ezt kerékpáron tenni. Elhozhatod a sajátodat otthonról, akár a vonaton is szállíthatod, éjszakára pedig a hostelban tárolhatod.

kerékpár kölcsönzô Ha nem tudod otthonról elcipelni a biciklidet, akkor bérelhetsz egyet a hostelból. Választhatsz mountainbike vagy citybike, férfi, nôi vagy gyerek típusok közül. A kerékpár túraútvonalak széles skáláját az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján alakítottuk ki az egészen könnyû szinttôl a versenyzôi kondiciót igénylô túrákig. Igény szerint ingyenesen kerékpártérképet és akár túravezetôt is adunk a kisebb-nagyobb csoportok mellé.


íme néhány útvonal ízelítônek. Mindegyik áthalad varázslatos, szemetkápráztató tájakon és tartalmaz legalább egy pihenôt, ahol szomjadat olthatod vagy akár egy könnyû ételt is elfogyaszthatsz a helyi kínálatból.

Balatoni kerékpártúra - 1-es útvonal

íme a kölcsönzési díjak.
15 fô feletti csoportos bérlés esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

1/2 nap (4 óra) 2.600 Ft
1 nap 3.900 Ft
2 nap 7.000 Ft
3-6 nap 3.100 Ft / nap
1 hét 19.000 Ft
letét 10.000 Ft
Balaton bringa kerékpártúra
Balatoni bicikli út
 Balatoni bringás ösvény
Hol kerékpározzak?
Foglald le a sz√°ll√°sodat most!

K√©r√ľnk, t√∂ltsd ki az al√°bbi ŇĪrlapot √©s nem kell elŇĎleget fizetned. A foglal√°sodr√≥l visszaigazol√°st k√ľld√ľnk az email c√≠medre 24 √≥r√°n bel√ľl.
A csillagos mezŇĎket ne hagyd √ľresen!

  fŇĎ

  

  

fából faragott madár