Hullam Hostel Balaton
English
Magyar
Deutsch
Français
Italiano
Español
?o pycc??
Magunkról

elsô emelet az ifjúsági szállóban A közel 100 éves, több szekcióból álló épületegyüttest a közelmúltban felújítottuk. A szobák és mellékhelyiségek egyedi kialakításukkal különleges hangulatot teremtenek a Hullám hostel vendégei számára. A szálló 2-, 3-, 4- és 6-ágyas szobái nagy csoportok fogadására is alkalmasak. A legtöbb szobához közös, zuhanykabinos fürdôszoba tartozik. Étkezések illetve teljes ellátás megszervezését igény szerint vállaljuk.


balatoni tájkép Révfülöprôl
A hostel központi elhelyezkedésû. Révfülöprôl menetrendszerinti hajójárattal a Balaton déli partjának fôbb települései, pl. Balatonboglár, Siófok, Fonyód megközelíthetô. Ez utóbbi kisvárosból pedig Szlovénia, Horvátország, Olaszország közvetlen vonatjárattal elérhetôek.
A híres, 5,2 km-es Balaton-átúszó versenyt minden évben Révfülöpön rendezik. Sok ezer ember a világ minden tájáról érkezik a nagy napra, hogy teljesítse a távot. Révfülöp az északi part közepén terül el, ahonnan Tihany, Badacsony, a Káli-medence és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park karnyújtásnyira található. Környékünkön számos borvidék is fellelhetô. Mindezek lehetôvé teszik, hogy a számtalan programlehetôség, mint pl. a túrázás, kalandozás, úszás, lovaglás, kerékpározás, vitorlázás, pincelátogatás és borkóstolás felejthetetlen élményt nyújtson minden látogatónak.


bár a hostel teraszán Szállónk márciustól október közepéig tart nyitva. Hostelünkben kerékpárkölcsönzô is üzemel. Igény szerint egyéni vagy csoportos túrák, kirándulások vezetését is vállaljuk. A bárban a kellemes hangulatról a különleges zenék, sörök, kávék, borok, pálinkák, koktélok gondoskodnak. Saját notebook-kal ingyenes a WIFI, az internetszobában pedig két számítógép bérlésére van lehetôség. A sármelléki Balaton Airport tôlünk 45 km-re található.

Foglald le a szállásodat most!

Kérünk, töltsd ki az alábbi ûrlapot és nem kell elõleget fizetned. A foglalásodról visszaigazolást küldünk az email címedre 24 órán belül.
A csillagos mezõket ne hagyd üresen!

  fõ

  

  

fából faragott madár