Hullam Hostel Balaton
English
Magyar
Deutsch
Français
Italiano
Español
?o pycc??
Osztálykirándulás

osztálykirándulás a Balatonon Szállónk 3 épületrészbôl áll, így a diákcsoportokat lehetôség szerint szeparáltan szállásoljuk el. A diákokat nemek szerint 4- és 6-ágyas szobákban, míg a felnôtt kísérôket 1- vagy 2 ágyas privát szobákban helyezzük el.
Igény szerint ellátás megszervezését is vállaljuk, az étkezések tetszôleges összeállításban rendelhetôek. Osztály- és diákkirándulások valamint erdei iskolák részére szállás- és étkezési áraink tanítási idôben a következôk:

Szállásdíj:
hétköznap (vasárnaptól csütörtökig), 1 éj esetén: 2.500 Ft/fô
hétköznap (vasárnaptól csütörtökig), 2 éj esetén: 2.300 Ft/fô/éj
péntek vagy szombat, 1 éj esetén: 2.700 Ft/fô
péntek-szombat, 2 éj esetén: 2.500 Ft/fô/éj
étkezések:
Reggeli 800 Ft
Ebéd 1.400 Ft
Vacsora 1.400 Ft

erdei iskola a Balatonnál
Ha az idôjárás engedi és az osztály megszavazza, lehetôség van egy bográcsos vacsora megrendelésére is, amit a szálló kertjében, szabad tûzön készítünk el. Ennek ára 1200 Ft és szokás szerint bárki többször is repetázhat. Zömmel hagyományos magyar ételeket készítünk (pörkölt, lecsó, gulyásleves, stb.), de kívánság szerint vadételeket vagy vegetáriánus ételeket is lehet rendelni.
Csoportjaink a szállóhoz tartozó hátsó kertet, tûzrakóhelyet, közös helyiséget szabadon használhatják. Helyben a következô sportolási lehetôségek adottak:

kerékpározás, pingpong, vitorlázás, szörf, tenisz, lovaglás, tollaslabda, starndröplabda, futball, csocsó
Igény szerint kerékpározáshoz túravezetôt és szerviz autót is biztosítunk. Diákcsoportok részére a kerékpárkölcsönzési díj 1000 Ft/fél nap, 1800 Ft/nap.
Szívesen segítünk pincelátogatás ill. borkostoló túra megszervezésében. A környékbeli nevezetességekrôl, aktuális eseményekrôl örömmel adunk tájékoztatást. Szállónk elôtti ôrzött parkolóban, gépjármûvek, autóbuszok díjmentesen és biztonságosan parkolhatnak.
Kedves Tanárnô / Tanár úr !
Foglalja le osztályának szállását most!

Kérjük töltse ki az alábbi ûrlapot! A foglalásról visszaigazolást küldünk a megadott email címre 24 órán belül.
A csillagos mezôket kérjük ne hagyja üresen!

  fô

  fô

  

  

fából faragott madár