Hullam Hostel Balaton
English
Magyar
Deutsch
Français
Italiano
Español
?o pycc??
Szolgáltatások

bár a hostel teraszán A hostelhez tartozó hatalmas kert remek helyszín szabadtéri sütésekhez-fôzésekhez, pingpongozáshoz gondtalan heverészésre, kikapcsolódásra. Az épületben élelmiszerbolt és zöldség-gyümölcs üzlet található. A házban kerékpárkölcsönzô is mûködik. Igényeknek és erônlétnek megfelelô kerékpártúrák megszervezését vállaljuk. Esténként a bárban mixerek készítik a hûsítô italokat, szólnak a különleges zenék, és izgalmas csocsómeccsek zajlanak. Internet és wifi szolgáltatás is elérhetô.


party a hostelban Különleges estéken élôzenés, (jazz-népzenés-táncos-improvizásciós) bográcsos, koktél party-k részese lehetsz.


sport vitorlázás a Balatonon
A vízi sportok kedvelôinek itt a Balaton, a lovaglás szerelmeseinek pedig a Káli medence terepein kínálunk jobbnál jobb lehetôségeket. Révfülöpön található tenisz- és futballpálya is.


koncert a Hullám hostelban
Környékünkön számos nagyszabású, sikeres fesztivált rendeznek évrôl-évre; Balaton Sound, Mûvészetek Völgye, Balatone Fesztivál. Kisebb, helyi rendezvényeket folyamatosan tartanak a fôszezonban.

Foglald le a szállásodat most!

Kérünk, töltsd ki az alábbi ûrlapot és nem kell elõleget fizetned. A foglalásodról visszaigazolást küldünk az email címedre 24 órán belül.
A csillagos mezõket ne hagyd üresen!

  fõ

  

  

fából faragott madár